ញុំាអាហារប្រៃពេកបណា្តលឲ្យកើតជំងឺ



ជាការពិតណាស់ការធើ្វម្ហូបទទួលទានជា​កត្តាសំខាន់មួយផងដែរសំរាប់សុខភាពមនុស្សព្រោះសារធាតុទាំងអស់ដែលមាននៅក្នុងម្ហូបបានទៅចិញ្ចឹម
រាងកាយមនុស្សដូចនេះខ្ញុំសូមលោកយកការពិសាអាហារដែលនិយមថែម
អំបិលអោយប្រៃពេកនេះក្រៅពីប្រឈមនឹងជំងឺតម្រងនោមវាក៏អាចជំរុញ
អោយមានអត្រាប្រឈមជំងឺពុកឆ្អឹងទៀតផង។ក្នុង១ថៃ្ងមនុស្សគួរទទួលទាន
សូដ្យូម ២៣០០mg ឬស្មើនឹង ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ។ ប៉ុន្តែតាមការពិតមនុស្សភាគ​ធំបានទទួលជាតិសូដ្យូម មួយថ្ងៃ ២ស្លាបព្រាកាហ្វេឡើងទៅតាមរយអាហារ​ឆ្អឹងស្រាប់និងចំនីអាហារកំដរមានផ្សេងៗពេលណាកាន់តែទទួលជាតិសូដ្យូម
ច្រើនឡើងបរិមាណកាល់ដ្យូមក្នុងឆ្អឹងនឹងកាន់តែថយចុះធើ្វឲ្យប្រឈមនឹងការ
កើតជម្ងឺពុកឆ្អឹង, ប្រឈមនឹងជម្ងឺលើសឈាមផងដែរ។ ដូចនេះពេលចម្អិន
អាហារគួរកាត់បន្ថយរស់ជាតិប្រៃខ្លះហើយបើអ្នកទម្លាប់ពិសារអាហារប្រៃគួរ
កាត់បន្ថយពីពេលនេះតទៅដើម្បីសុខភាព។
Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 comments

 
© Tech2city
Posts RSSComments RSS
Back to top