ប្រយោជន៍ទំពារស្ករកៅស៊ូមិនមានជាតិស្ករ





តាមការសិក្សារបស់សមាគមន៍ពេទ្យធ្មេញ​សហរដ្ឋអាមេរិច(dental Association
of America) បានបង្ហាញថាការទំពារស្ករកៅស៊ូមានអត្ថប្រយោជន៍ជាច្រើនចំពោះ
សុខភាពដូចជា៖
-ការទំពារស្ករកៅស៊ូការធើ្វឲ្យស្រកទម្ងន់ដោយសារការចុះកាល់ឡូរី នឹង ធើ្វឲ្យ
រាងស្លីម
-ការទំពារស្ករកៅស៊ូធើ្វឲ្យបង្កើនសុខភាពមាត់ធ្មេញ នឹងស្រឡះនៃផ្លូវដង្ហើមដោយលោកអ្នកគ្រាន់តែទំពាររយពេល២០នាទីបន្ទាប់
ពីអ្នកញុំាអាហារ ឬភេស្ជជរួច។
-ការទំពារស្ករកៅស៊ូជួយកាត់បន្ថយ Stress ដោយសារពេលលោកអ្នកទំពារវាបាន
បង្កើនការបញេ្ចញពីក្រពេញទឹកមាត់។
-ការទំពារស្ករកៅស៊ូ អ្នកជម្ងឺដែលត្រូវវះកាត់ពោះវៀនធំដែលគេតែងនិយាយថា​មិនងាយជានោះប្រសិនបើទំពារ
ស្ករកៅស៊ូញឹកញាប់អាចធើ្វឲ្យពោះវៀនឆាប់ជាព្រោះការទំពារស្ករកៅស៊ូជាការ
ធើ្វចលនាពោះវៀនធើ្វឲ្យពោះវៀនរឹងមាំអ្នកជ្ងឺ និងមិនឈឺពោះ ឬមិនឆ្ងល់ពោះ។
Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 comments

 
© Tech2city
Posts RSSComments RSS
Back to top